<h1>Om Tina</h1>

Om Tina

Jeg er født i Holstebro i 1972. De første 6 år af mit liv boede jeg i Struer i Vestjylland. Da min far fik tilbudt job i København, drog hele familien til Sjælland, her slog vi os ned i Glostrup.

Da jeg flyttede hjemmefra, flyttede jeg først til Roskilde. Da jeg skulle læse til lærer på seminariet, flyttede jeg til Frederiksberg, hvor jeg boede i 8 år inden min mand og jeg flyttede til Viby Sjælland, hvor vi købte hus.

Jeg boede 10 år i Viby, fik mine børn og blev skilt. Efter et par år mødte jeg Finn. Han er fra Høng, efter lidt tid besluttede vi at forholdet kunne bære, og jeg flyttede til Høng.

Her slog vi vores familier sammen, 5 børn plus lidt ekstra bonus, og her bor jeg stadig. Vi har nu kun to børn boende hjemme.

Jeg har arbejdet 20 år i Greve Kommune. De første 13 år underviste jeg på Tune skole og var tillidsrepræsentant for mine kollegaer. De seneste 7 år har mine kollegaer i Greve valgt mig til at være formand for lærerforeningen og til at være fællestillidsrepræsentant. Det er jeg både stolt og beæret over. Det er den største tillidserklæring at blive valgt af andre til at repræsentere sig. Det er noget jeg tager meget alvorligt, jeg passer på den tillid, jeg er blevet givet.

Jeg er vokset op i et hjem, hvor fagforening, overenskomster, politik og især vigtigheden af at kæmpe for retfærdighed, har fyldt meget. Derfor har det altid været naturligt for mig at kæmpe for ordentlige vilkår, fællesskab og troen på, at vi udvikler bedst, når vi er sammen. Jeg tror fuldt og fast på, at vi alle har rettigheder også i velfærdssamfundet, men vi har også en pligt til at yde det vi kan, til gavn for fællesskabet. Og så er min grundsætning i livet, de stærkeste skuldre skal bære de største byrder. Det gør os alle rigere, både på og i livet.

Min kommunale erfaring, men især min erfaring med at kæmpe for og med andre, vil jeg gerne bruge til at gøre Kalundborg Kommune til en kommune, der giver sine borgere de bedste muligheder for at få det bedste liv, uanset ens baggrund, vilkår i livet, uddannelse. Jeg tror på, at det er der, vi får det bedste samfund, der hvor vi får det bedste liv. Velfærd er noget vi giver til hinanden.

Jeg vil være borgmester for hele kommunen. Jeg vil inddrage borgerne i udviklingen af vores kommune, for det er der, jeg tror ideerne sprudler. Ønsket om at bidrage til vores lokalsamfund er stærkt.

Jeg ved ikke alt, langt fra, men jeg er villig til at lære og villig til at lytte.

Vi skal have genoprettet velfærden i Kalundborg. Vi har brug for en velfungerende folkeskole. Vi har brug for gode dagtilbud, der styrker vores børn. Vi har brug for fokus på, hvordan vi behandler vores borgere, når de har brug for hjælp. Sundheden skal i fokus. Ældre i alle faser i livet skal tilgodeses. Miljø og klima skal indtænkes i alle beslutninger vi tager i kommunen. Det er vigtigt, at vi tager klimaudfordringerne meget alvorligt. Vi skal sikre borgerinddragelse både i udviklingen af kommunen, men bestemt også i egne sager og eget liv. Og så skal vi selvfølgelig fortsat have fokus på, at Kalundborg kommune, skal være en god kommune at drive virksomhed i. Det er centralt for udviklingen af vores fælles kommune.

Vi har en kommune, hvor erhvervslivet trives og bundlinjen ser godt ud. Det er jo godt. Men det er ikke godt nok, for vores borgere skal også trives og I kan ikke gøres op i et regneark. Den balance skal vi have skabt. Et godt erhvervsliv, en god økonomi, men vi mangler velfærden – den er i ubalance.

Vi skal fortsætte med at være en klimabevidst kommune, men jeg synes vi skal satser endnu mere. Vi skal være en klimaneutral kommune, så hurtigt det kan lade sig gøre.

Vi skal have skabt muligheder for at der bygges flere boliger. Boliger til forskellige aldre. Både studieboliger til vores flere unge studerende, boliger til de ældre, der har solgt deres ejendom og har brug for noget mindre. Almindelige lejeboliger. Der er brug for det bredt i hele kommunen. Det kunne være fantastisk, hvis vi kunne skabe alternative byområder, hvor der tænkes nyt og anderledes, miljø og klima, ung og gammel.

Vi har i den grad brug for at sætte fokus på børnene fra de ligger i mors mave til de bliver voksne. Børn skal have det godt, på den måde udvikler de sig til hele livsduelige mennesker, der kan overtage ansvaret for vores fællesskab, når den tid kommer.

Jeg er vild med vores kommune. Der er så mange fantastiske steder og mennesker, der er meget at opleve hele tiden. Sammen kan vi komme endnu længere med vores kommune.

Vil du være med? Alle stemmer tæller også din!